Bericht van uw jeugdwerker

Geplaatst 18 nov. 2015 07:22 door Redactie Lichtkring
Kerk en schooldienst

Zondag 8 november was de kerk en schooldienst samen met basisschool Het Mozaïek, praktisch de buren van de Lichtkring. In de aanloop naar de viering toe zijn er zeven klassen van groep 3, 4 en 5 op bezoek geweest om de kerk eens goed te bekijken en alle vragen te stellen die ze maar bedenken konden. Erg leuk! In de dienst hebben we het gehad over Abraham, die huis en haard achterlaat om op reis te gaan en waar God een verbond mee sluit. Het was een enorm feest om met alle kinderen, ouders en mensen van de kerk samen een viering te hebben.

Pattaya Praise Festival
Ook even iets anders. Van vrijdag 13 november tot 22 november ben ik in Thailand, om daar met mijn band Salt op het Pattaya Praise Festival te spelen. Dat festival wordt georganiseerd door het Tamar Center, een organisatie die zich inzet om vrouwen die werken in de prostitutie aan ander werk te helpen. Vaak kan dat heel praktisch zijn, door hen op te leiden tot kapster of bakker. Pattaya is een stad waar de economie grotendeels draait op sekstoerisme. Wilt u aan ons denken, de dagen dat we daar zijn?

Bram Alblas