Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bericht van uw wijkpredikant

Geplaatst 22 jan. 2014 12:37 door Redactie Lichtkring
Met vele goede wensen uit uw midden ging ik het nieuwe jaar in. Waarvoor dank! U allen ook een gezegend 2014 gewenst. Zaterdag 1 en zondag 2 februari staan in het teken van het werelddiaconaat. Zaterdag is er een themamiddag en zondag zal in de dienst ook op diaconaal omzien en bewustzijn worden gefocust. Er wordt ondermeer uit de bergrede (Matteus 5) gelezen.

Zondag 2 februari is er ’s avonds Liedboek op schoot. Naar alle waarschijnlijkheid – ik moet nog even een slag om de arm houden- verdiepen we ons in de rubriek ‘drie dagen voor Pasen´. Als de keuze definitief is wordt het op de website geplaatst.

Dinsdag 11 februari is er ’s ochtends om 10.00uur senioren kring. Mochten er onderwerpen zijn waar u het komende half jaar graag een keer over door wilt praten dan kunt u met dat natuurlijk laten weten.

Via pastoraal medewerker Sjoukje van Zuilen is de week voor kerst (51) een gift van 20 euro voor de wijkkas binnengekomen. Via contactpersoon Marjo Siebel is in week 2 een gift van 20 euro voor dewijkkas binnengekomen.

Sjaloom,
ds. Ronelle Sonnenberg
Comments