Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bericht van uw wijkpredikant

Geplaatst 19 apr. 2017 07:28 door Redactie Lichtkring   [ 19 apr. 2017 07:30 bijgewerkt ]
Kerkradio 

Eerlijk gezegd ben ik het me vaak helemaal niet zo bewust…
Er zijn tijdens een kerkdienst gemeenteleden in de Lichtkring. Maar daarnaast zijn er velen die op een andere manier verbonden zijn. Via de Kerkradio b.v. Ik hoor daar bij een huisbezoek wel eens over. Dat die kerkradio je verbonden doet voelen bij de kerk waar je zelf op dat moment niet (meer) naar toe kunt gaan.
Maar Kerkradio is niet het enige middel. Soms, soms komt het van ver, b.v. die keer dat een afscheidsdienst in de Lichtkring vrijwel gelijktijdig via internet werd gevolgd door familie van de overledene in Zuid Afrika. Het leverde een verrassende mail op.
Bijzondere mogelijkheden, bijzondere verbanden…

Leeskring
Woensdagavond 26 april komt de Leesgroep weer bijeen. We bespreken dan het boek van Esther Gerritsen, Dorst. We bespreken dan ook of en hoe we volgend seizoen
doorgaan. Woensdag 26 april, 20.00 U. in de Lichtkring.

Musical Ruth
Het kan u bijna niet zijn ontgaan: in juni wordt de musical Ruth uitgevoerd. In de Lichtkring, de 16e, 17e en 18e juni. Een groot aantal mensen oefent heel regelmatig en er wordt ook achter de schermen veel werk verzet.
Zondag 7 mei zal er een drietal liederen uit de Musical in de morgendienst ten gehore worden gebracht.

Tom in de buurt
Elke eerste donderdag van de maand zullen beroepskrachten van Tom in de Buurt aanwezig zijn tijdens de koffieochtend. Wie vragen heeft, iets wil zeggen of opmerken, kan de medewerkers aanspreken. Ze zijn er vanaf 10.00 u. Omdat het dan ook koffieochtend is, is binnenlopen heel gemakkelijk. U bent niet de enige aanwezige.

Emmausgroep
Dinsdag 16 mei zien en spreken we elkaar weer. 20.00 u. in de Lichtkring.

Seniorenkring
Woensdag 17 mei, 10.00 u. in de Lichtkring.

Een Opgewekte groet!
Kees van Stralen
Comments