Bericht van uw wijkpredikant

Geplaatst 24 jun. 2014 01:30 door Redactie Lichtkring
Komende zondag nemen we afscheid van 11 overstappers. Een overstap van groep acht naar de middelbare school en van het kinderwerk naar het tienerwerk. We wensen hen een goede overstap toe en een fijne nieuwe tijd. De kinderen van groep 7 en 8 blijven deze dienst in de kerk. In deze dienst zullen we samen met het kinderkoor liederen zingen uit de nieuwe kinderliedbundel die zondag wordt gepresenteerd. De jeugdband begeleid ons deze dienst. De lezingen zijn Matth. 4:18-22 en Matth. 10:2-5a en 10: 16-20. Na afloop van de dienst volgende week zal mevrouw Gerd Persoon, uit Latijns Amerika, in de Lichtkring komen vertellen over Bijbel vertaalprojecten aldaar. Dit in het kader van het 200 jarig jubileum van de Nederlandse Bijbel Genootschap. Welkom.

13 juli is de uitzenddienst van de familie Van Saane-Nasrallah naar Libanon. Als Lichtkring zijn we bij dit echtpaar en bij hun opdracht betrokken.

De Lichtkring gaat vanaf deze week verder als zelfstandige gemeente. Daarover heeft u elders meer kunnen lezen. Er zijn er velen die aan dit proces hun aandacht en tijd hebben gegeven. Ik wens hen nu een tijd van rust toe. Dat de drie kerken ook in de komende tijd goede wegen vinden om te gaan, zowel afzonderlijk als gezamenlijk.

Sjaloom,
Ds. Ronelle Sonnenberg