Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bericht van uw wijkpredikant

Geplaatst 10 apr. 2018 04:40 door Redactie Lichtkring
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-1/Kees%20van%20Stralen%20150x150.jpg
Vieren en doen 

Zondag 15 april gaat ds. Trapman uit Utrecht voor.
Zondag 22 april is ds. P. Wilschut de voorganger.

Dinsdag 17 april komt de Emmausgroep bijeen.

Woensdagmorgen 18 april gaat de Seniorengroep verder met het bespreken van het boekje van Maarten den Dulk ‘Voor een nieuw begin’. 

Zwangerschapsverlof 
Van 2 april t/m 23 juli heeft ds. Ronelle Sonnenberg zwangerschapsverlof. Zij zal voor anderhalve dag vervangen worden door ds. Annemarie Six-Wienen. Annemarie is vorig jaar predikant geworden. Twee jaar terug heeft zij in de Lichtkring haar stage gelopen met het oog op de predikantsmaster. Ze is dus geen onbekende. Aansluitend aan het verlof heeft Ronelle nog enkele weken vakantie. Vanaf 20 augustus vat zij het werk weer aan. Bij crisis kan er tijdens haar vakantie contact worden opgenomen met Annet Nievaart. Zij weet welke predikanten uit de werkgemeenschap wanneer waarnemen. 

Bericht van ds. Annemarie Six-Wienen: 
Fijn om naast mijn werkzaamheden voor de Protestantse Gemeente Benschop (waar ik sinds mei 2017 predikant ben, met een aanstelling van veertig procent) ook – tijdens het zwangerschapsverlof van dominee Ronelle Sonnenberg – in de Lichtkring aan de slag te gaan. Ik ben bereikbaar via mail of telefoon. 
Mijn mailadres is annemarie.six@filternet.nl. Mijn telefoonnummer is 06 126 119 53. 
Graag tot ziens, Annemarie Six-Wienen 

Tenslotte 
De beroepingscommissie voor de vacature die ontstaat als ik, ondergetekende, van de zomer met emeritaat ga, is geïnstalleerd en begonnen aan haar werk.

Hartelijke groet,
Ds. Kees van Stralen


Comments