Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bericht van uw wijkpredikant

Geplaatst 27 jun. 2018 10:38 door Redactie Lichtkring
Alle goeds
Ds. Peter Smilde heeft het op hem uitgebrachte beroep uit Drachten aangenomen.
We feliciteren hem met deze beslissing en wensen hem en zijn vrouw Ymkje alle goeds in Friesland, onder de hoede van de Eeuwige en Nabije.

Zal even anders zijn…
Voor de jaarwisseling van 2018/2019 zal ds. Vonhof, predikant van de Adventskerk, met emeritaat gaan. Dat betekent dat ds. Ronelle Sonnenberg straks een poosje de enige PKN predikant in dit deel van Alphen aan den Rijn zal zijn.

Vlaggen
Wie onlangs door de wijk Kerk & Zanen kwam, kon het zien: veel vlaggen met een schooltas eraan. Voor allen die geslaagd zijn: gefeliciteerd. Een nieuwe levensfase van vervolgstudie breekt nu aan.
En ik ken enkele adressen waar de vlag niet of nog niet uitgestoken is. Een herkansing levert hopelijk alsnog resultaat op. En als het helemaal niet is gelukt, kunnen de mogelijkheden die zich nu voordoen, hopelijk soelaas bieden.

Kerstspektakel 2e kerstdag.
Het besluit is al genomen: we gaan het doen! Een Kerstspektakel op Tweede Kerstdag in de Lichtkring. Met een eenvoudige maaltijd en ontmoetingen en spelletjes en bij goed weer een kleine wandeling en …
Maar nou vul ik het al in. Na de zomer gaat een aantal mensen zich buigen over het programma. Maar u kunt vanaf nu al weten dat er in de Lichtkring een activiteit zal zijn.
Let maar op…

Graag tot zien op 8 juli. Bij de afscheidsdienst ’s morgens of bij de activiteiten na deze dienst.

Hartelijke groet,
Ds. Kees van Stralen

Comments