Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bericht van uw wijkpredikant

Geplaatst 28 aug. 2018 10:07 door Redactie Lichtkring   [ 28 aug. 2018 10:07 bijgewerkt ]
Er is voor alles een tijd. Na een tijd van verlof en vakantie ben ik weer vol enthousiasme aan de slag in Alphen aan den Rijn. Ik kijk terug op mooie maanden die achter me liggen en dank voor de vele felicitaties die we ontvingen voor de geboorte van onze zoon. Hartverwarmend. In juni mocht ik hem in een dienst in de Lichtkring dopen. Een prachtig moment waar we naar hadden uitgezien en dat we intens hebben beleefd. Vreemd om weer te beginnen zonder collega Kees van Stralen erbij. De afgelopen vijf jaar hebben we intensief en goed samen opgetrokken. Ik ben benieuwd welk team er gevormd gaat worden in de Lichtkring. Gelukkig biedt ds. Annemarie Six de komende maanden nog versterking.

Vieren en doen
Eind juni ben ik begonnen met een serie uit het boek I Samuel. Dit krijgt de komende maanden een vervolg. Zondag 2 september staat I Samuel 4 en 5 centraal. Op de startzondag lezen we uit I Samuel 3, en zondag 30 september uit I Samuel 8. Tijdens de Taizéviering op 30 september lezen we Markus 9: 38-38.

Vrijdag 31 augustus vertrekken er 50 jongeren, schippers en leiding naar Friesland voor het inmiddels bekende zeilweekend. Het vormt de start van het nieuwe jeugdwerk seizoen. Alle deelnemers een mooi en gezegend weekend gewenst.

Omzien naar
Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Leerlingen en leraren, studenten en docenten een goed nieuw school- en collegejaar gewenst!

Sjaloom,
Ds. Ronelle Sonnenberg
Comments