Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bericht van uw wijkpredikant

Geplaatst 2 jun. 2015 21:30 door Redactie Lichtkring
Pinksteren ligt al weer achter ons en daarmee zijn de hoogtepunten van het kerkelijk jaar weer voorbij. Liturgisch gezien is de groene tijd aangebroken. Niet om nu onderuit te zakken, maar om het leven met de geest verder vorm te geven! Ik wens iedereen persoonlijk en de gemeenschap van Christus daarbij veel inspiratie toe.


Diensten
Zondag 14 juni vieren we het heilig avondmaal. De lezing is uit Openbaring 2 : 8-11

Zondag 5 juli is de overstapdienst van de kinderen van groep 8. Tevens zwaaien we de Aljecogroep uit. Deze dienst zal een accent op onze ‘jongere’ gemeenteleden hebben. Het kinderkoor doet mee, evenals de jeugdband.

Pastoraat
13 juni hopen onze jeugdwerker Bram Alblas en zijn vrouw Hilde Ottow hun huwelijk te laten inzegenen en vieren ze feest. We wensen hen een mooie dag toe! 

Alle eindexamen kandidaten wensen we een goede zomer toe met hopelijk mooie resultaten op zak. Als je bent geslaagd: gefeliciteerd. Als je een her hebt: succes en inzicht gewenst. Als je bent gezakt: vergeet niet dat je meer bent dan je resultaten. Hopelijk kun je de draad volgend jaar weer oppakken om het nogmaals te proberen.

ZWO
De familie van Saane-Nasrallah, komt in augustus voor verlof terug en zal eind augustus ook in de Lichtkring zijn om u te ontmoeten. Nadere informatie volgt in het wijkbericht van de zomer.

Sjaloom, ds. Ronelle Sonnenberg
Comments