Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bericht van uw wijkpredikant.

Geplaatst 2 aug. 2015 11:24 door Redactie Lichtkring
Na een heel goede vakantie in de Verenigde Staten, ben ik weer begonnen. Dat betekent ook concreet veel mails lezen. En soms gaat dat ook wel snel. Sommige dingen zijn intussen al opgelost en zijn niet meer actueel. Andere zaken vragen meer aandacht.
Het is vanwege de vakantieperiode een rustige tijd voor wat betreft vergaderingen. Op pastoraal gebied is er, vakantieperiode of niet, wel het een en ander gaande, maar dat leent zich niet zomaar voor vermelding op de website. Juist deze periode biedt zeker ook de mogelijkheid om weer aan huisbezoek te kunnen gaan doen. Mocht u een bezoek op prijs stellen, laat u dat dan even weten?

Wandeling Wilnis, 19 augustus 2015.
Op woensdagmiddag 19 augustus a.s. staat de Bethlehemroute bij Wilnis op de agenda van de wandelkring van de Lichtkring. Vanaf deze kerk vertrekken we om 12.30 uur met eigen auto’s. De wandeling, van ongeveer 1.15 uur, is grotendeels op geasfalteerde wegen, de laatste kilometer gaat door een weiland. Stevig schoeisel wordt aangeraden. Na afloop is er gelegenheid om iets te drinken bij theehuis Amstelkade, onderdeel van zorgorganisatie Reinaerde, en daar rond te kijken. In verband met vervoer graag vooraf opgeven bij Sonja Huisman, telefoon: 474802, e-mail: sonja.huisman@hotmail.com

Hartelijke groet, 
Ds. Kees van Stralen.

Comments