Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bericht van uw wijkpredikant

Geplaatst 9 dec. 2015 05:44 door Redactie Lichtkring
Kerstgroet  

Ik wens u een gezegende Kerst toe en een goed nieuw jaar voor u persoonlijk en voor u als gehele gemeente. 2016: Een jaar waar we misschien hoopvol naar uitkijken, maar waar we ook tegenop kunnen zien. Dat de weg die we gaan in het teken mag staan van de vrede en vreugde van het Evangelie.

Nieuwe kringen 
Dit najaar zijn er drie nieuwe kringen gestart. De eerste reacties zijn positief. Vanaf het nieuwe jaar hopen we nog wat kringen te starten. Eén ervan staat letterlijk in de startblokken. Leuk om te weten dat naast de kringen die er al waren, met deze nieuwe kringen de huiskamers waar mensen elkaar ontmoeten en spreken over geloven en leven toenemen. Dat de geest mag waaien. Veel goede gesprekken gewenst.

Doop en belijdenis
13 december hopen we drie kinderen te dopen. Een van de doopouders legt ook belijdenis van het geloof af. We zijn hier heel blij mee. We lezen de lofzang van Maria. We hopen op een feestelijke viering.

Diensten en bijeenkomsten 
18 december is er een oecumenische kerstviering in Zuidervaart. We lezen Lukas 2 en zullen in het bijzonder stil staan bij de verzen 9-11.
24 december in de kerstnachtdienst ligt het accent op vers 7 uit Lukas 2. Het gelegenheidskoor zingt in deze dienst mee.
Voorafgaand aan de kerstnachtviering is er om 21.00uur voor jongeren/jongvolwassenen een Christmas Meetup. Er is ruimte voor ontmoeting en gesprek, en de creatieve geesten kunnen aan de slag voor ‘iets op tafel’…
Over de vele andere kerstactiviteiten en bijeenkomsten die er zijn kunt u elders lezen.
10 januari vieren we het heilig avondmaal. Op het leesrooster staat: Lucas 3:15-16.21-22.

Bedankt
Op mijn bureau
lag een cadeau.
Snoepgoed ter inspiratie
een heerlijke traktatie.
Omdat ik het adres van Sint niet weet
op deze plek mijn vreugdekreet.
Dank u sint en piet
weet dat ik ervan geniet.

Bezoek 
Ook voor het nieuwe jaar geldt weer, zou u graag een pastoraal bezoek willen, zit u met een vraag, wilt u iets vermeld hebben in het wijkbericht, schroom niet contact op te nemen met de pastoraal medewerkers, ouderlingen of mij als predikant.
Sjaloom,

ds.Ronelle Sonnenberg
Comments