Bericht van uw wijkpredikant

Geplaatst 11 feb. 2016 08:27 door Redactie Lichtkring
Gesprekskring Geloof, Ziekte en Gezondheid
Is er een betekenis aan ziekte te geven? Hoe denken we over ons lichaam, over ziekte, gezondheid.
En alternatieve geneeswijzen? Vragen die veel mensen zich stellen.
En Bijbelse teksten over ziekte en genezing? Wat zeggen die?
Woensdag 9 maart is de start van een nieuwe gesprekskring over deze vragen, in de Lichtkring. Aanvang 20.00 uur.
Gespreksleiders zijn Clara en Herman Bril (hermanbril12@tiscali.nl)
Informatie of opgave kan via de mail of bij een van de predikanten.
Hedendaagse Iconen
Wasili Wasin (1957) maakt in geheel eigen stijl Iconen met een moderne uitstraling. De historische authenticiteit is daarbij niet uit het oog verloren. Zijn werk weerspiegelt de positie van de moderne mens, al dan niet gelovig. Soms star, soms zo snel veranderend dat moderne denkbeelden en traditie strijdig lijken. De Iconen zijn te zien in de Lichtkring gedurende de veertigdagentijd, van 14 februari tot en met Pasen, 27 maart 2016. Openingstijden zijn de dinsdagmiddag, de donderdagmorgen en zondag aansluitend op de kerkdienst. In overleg kan de tentoonstelling ook worden bezocht. Neem dan contact op met:
Anneke Booij anneke.hans@online.nl 0172 473664 of Frans Dam fdam09@hotmail.com , 0172 518658

Hartelijke groeten,
Ds. Kees van stralen