Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bericht van uw wijkpredikanten

Geplaatst 25 sep. 2017 10:12 door Redactie Lichtkring   [ 25 sep. 2017 10:33 bijgewerkt ]
Vieren en doen 
Zondag 1 oktober is het Israëlzondag. We staan in de muziek en de verkondiging stil bij de verbondenheid met het volk Israël. We lezen Romeinen 11: 11-24.
Zondag 8 oktober lezen we, als we het rooster volgen, Mattheus 21, 33-43.

Donderdag 5 oktober is er om 20.00uur in de Lichtkring een avond voor ouders van catechisanten uit de onderbouw (groep 1-3). Welkom.
Mocht u nog aan een (bijbel)kring willen meedoen (de meeste kringen komen circa 7-8 keer per jaar samen): laat het één van ons weten, dan gaan we op zoek naar een plek. 

Emmausgroep 
Hiermee starten we dinsdagavond 3 oktober. De andere data zijn 24 oktober, 21 november en 19 december. 

Leeskring 
De eerste bijeenkomst zal woensdag 11 oktober zijn. We beginnen met de bespreking van het boek ‘Parnassia’, geschreven door Josha Zwaan. De tweede avond van de Leeskring is 22 november. Telkens 20.00 u. in de Lichtkring. Informatie ds. Kees van Stralen.

Tanzania 
Klaas en Joke Bruin zijn 9 weken naar Tanzania om in een ziekenhuis, waar ze eerder al een aantal weken waren, te helpen. Ze hebben zelf veel medische instrumenten in Nederland gespaard en die komen daar erg van pas, zo is al gebleken.
 
Afscheid Wim van den Top 
Zondag 24 september nam ds. Wim van den Top vanwege zijn emeritaat afscheid als predikant van de Hervormde gemeente Hazerswoude. Het was een fijne afscheidsdienst met veel warme woorden. Een opvallend detail: kinderen hadden een boekwerk gemaakt met allerlei vragen en opmerkingen. Een van de vragen was: komt u nog eens terug hier? Waarop op Wim gevat antwoordde: ja, en jullie ook?
We wensen ook vanaf deze plek collega Wim en zijn vrouw Loes Gods zegen toe nu zij een nieuwe levensfase ingaan.
 
Hartelijke groet van het predikantenteam.

Comments