Beroepingswerk

Geplaatst 30 mei 2019 09:58 door Redactie Lichtkring
Het is even stil geweest, maar ondertussen heeft de kerkenraad uitvoerig nagedacht hoe het beroepingswerk vorm te gaan geven. De kerkenraad heeft besloten een beginnend predikant aan te trekken via de mobiliteitspool van de PKN voor een periode van 5 jaar voor 29 uur.

De kerkenraad denkt dat een startende predikant heel goed past in het huidige team van predikant en kerkelijk werker, en een predikant via de pool met een aanstelling voor een bepaalde tijd, in dit geval 5 jaar, geeft meer flexibiliteit.

Voor de nieuw aan te trekken predikant is een profielschets opgesteld.  klik hier voor de profielschets op de website  Als u wilt reageren, stuurt u dan een mail naar de scriba (scriba@pkn-lichtkring.nl), dan kunnen we in de loop van het proces uw opmerkingen meewegen.

We bidden om de leiding van Gods Geest bij het zoeken naar een nieuwe predikant.