Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bijeenkomst voor gemeenteleden die werken in de zorg

Geplaatst 12 jan. 2021 10:58 door Redactie Lichtkring
Uitnodiging online bijeenkomst voor gemeenteleden die werken in de zorg

Via de media, maar ook via persoonlijke verhalen, horen we dat veel zorgmedewerkers het moeilijk hebben in deze tijd van corona. De werkdruk is enorm, de angst om corona te hebben of over te brengen is groot en vrije dagen worden ingetrokken om de roosters rond te krijgen.

Daarom organiseert de Lichtkring een online bijeenkomst voor gemeenteleden die werken in de zorg. De Lichtkring wil met deze bijeenkomst niet alleen een luisterend oor bieden, maar de zorgmedewerkers ook bemoedigen. We nodigen alle gemeenteleden die werken in de zorg uit voor deze online bijeenkomst op donderdagavond 28 januari om 20.00 uur.

Tijdens deze bijeenkomst kun je met andere zorgmedewerkers delen wat je zelf meegemaakt hebt, maar ook vragen zoals ‘hoe je als Christen staande blijft?’ en ‘wat of wie helpt jou hier doorheen?’ willen we aan de orde laten komen. De insteek is: ‘Bemoediging’.

Voor deze bijeenkomst kun je je aanmelden bij Sara v.d. Nagel via johnensara@casema.nl . Je ontvangt daarna een link om deel te nemen.

En hierbij alvast een bemoedigende tekst van Moeder Teresa.

Niet iedereen kan grote dingen doen.
Maar iedereen kan kleine dingen doen met grote liefde.


Wij hopen jou digitaal te ontmoeten op 28 januari.

Ruth Schreuders, Monique Bade, Tineke de Jong en Sara v.d. Nagel


Comments