Collectedoelen 13 september

Geplaatst 10 sep. 2020 06:09 door Redactie Lichtkring
De eerste collecte is zondag bestemd voor de Kliederkerk

Op steeds meer plekken ontstaan kliederkerken en dat is niet voor niets. Meer dan de helft van de Kliederkerk-bezoekers is niet betrokken bij de kerk, bijna een derde is niet-gelovig.
Kinderen, ouders, opa’s en oma’s maken dankzij Kliederkerk kennis met Bijbelverhalen en worden gastvrij onthaald in een warme gemeenschap. Help de Kliederkerk groeien, zodat op steeds meer plaatsen mensen van verschillende generaties samen creatief aan de slag gaan met Bijbelverhalen om samen in het voetspoor van Jezus te gaan.

Bankrekeningnummer Diaconie NL72 TRIO 0784 8853 97 t.n.v. PKN Lichtkring o.v.v. Kliederkerk

De tweede collecte is bestemd voor Eredienst en Pastoraat.

Bankrekeningnummer Kerkrentmeesters NL31 RBRB 0851 5908 96 t.n.v. Protestantse Gemeente de Lichtkring o.v.v. Eredienst & Pastoraat

Maak voor het overmaken van uw collecte bijdrage gebruik van de Kerkgeld-app of scan onderstaande QR-code.
Overmaken via de genoemde bankrekeningnummers kan natuurlijk ook.