Collectedoelen zondag 26 juli

Geplaatst 24 jul. 2020 10:30 door Redactie Lichtkring   [ 24 jul. 2020 10:46 bijgewerkt ]
Stichting Herberg Papilio

Stichting Herberg Papilio is een jonge organisatie die volop groeit en bloeit. We bieden gezinnen, waarvan een kind overleden is, een laagdrempelige lotgenoten vakantie aan. Tijdens deze vakanties zal ontspannen centraal staan.
Tijdens deze vakantie verblijven de gezinnen in een eigen vakantiehuisje. Daarnaast is er een ontmoetingsruimte waar men kan deelnemen aan een activiteit, een praatje kan houden of een kopje koffie kan drinken. Er worden activiteiten aangeboden, maar men kan er ook met het gezin op uit trekken.

Bankrekeningnummer Diaconie NL72 TRIO 0784 8853 97 , t.n.v. PKN Lichtkring o.v.v. St. Herberg Papilio.

Eredienst en Pastoraat

Bankrekeningnummer Kerkrentmeesters NL31 RBRB 0851 5908 96 t.n.v. Prot.Gem. Lichtkring o.v.v. Eredienst & Pastoraat

Maak voor het overmaken van uw collecte bijdrage gebruik van de Kerkgeld-app of scan onderstaande QR-code.
Overmaken via de genoemde bankrekeningnummers kan natuurlijk ook.