Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

De Kerkgeld App

Geplaatst 5 mei 2020 04:37 door Redactie Lichtkring   [ 5 mei 2020 04:44 bijgewerkt ]
Collecteren tijdens de Coronacrisis 

Nu we op zondag als gemeente niet meer samen kunnen komen door het coronavirus, is
collecteren een extra uitdaging. Tijdens de uitzendingen van de kerkdiensten vanuit de Lichtkring worden de collectedoelen in beeld gebracht, en op de website kunt u meer lezen over deze doelen en de wijze waarop u uw bijdrage kunt overmaken. Daarnaast brengen we graag de Kerkgeld app onder uw aandacht als nieuwe mogelijkheid. U kunt met de Kerkgeld App heel eenvoudig een bijdrage geven aan de drie collectes van de diaconie, eredienst en Kerk-TV.

De app kan worden gedownload via de App Store (Apple) of Google Play (Android). Na installatie zoekt u naar "Digitaal Portaal De Lichtkring" en bent u klaar om ‘m te gebruiken. 

Er is een filmpje gemaakt met uitleg over de kerkgeld App. Dit filmpje vindt u onderaan dit bericht of in het hoofdmenu (linker kolom) op de website onder actueel-kerkgeldApp. 

Advies: koop een tegoed aan
Wij adviseren u een tegoed aan te kopen in de Kerkgeld App en van daaruit de giften te doen. Zo kunnen we de kosten voor iDeal beperken.

Oproep voor Beheer Kerkgeld App
Barbara Rijskamp doet nu het Beheer van de Kerkgeld App. Er zitten veel mogelijkheden op deze app, zoals het toevoegen van nieuwsbrieven, contactgegevens, vormgeving, e.d. Barbara zoekt versterking om samen met haar het beheer te doen en te onderzoeken welke mogelijkheden de app biedt en hoe we dit kunnen communiceren met de gemeente. Als je dit een leuke uitdaging vindt of je denkt dat je zoon of dochter dit leuk vindt? Schroom niet om contact op te nemen en stuur een mailtje naar: kerkrentmeesters@pkn-lichtkring.nl of bel: 06-30517641. 

Alvast bedankt!


Comments