Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

De Marriage Course- save the date

Geplaatst 16 mrt. 2015 13:14 door Redactie Lichtkring   [ 17 mrt. 2015 05:38 bijgewerkt ]
Al heel lang getrouwd? Of misschien nog maar een paar jaar? Niet getrouwd, maar wel een serieuze relatie? Als jullie je relatie blijvend willen versterken, dan is de Marriage Course echt iets voor jullie.

Het gaat om 4 tot 6 avonden van verdieping en ontspanning. De Marriage Course kent een feestelijk karakter; het is echt een avondje uit voor stellen. In een gezellige en intieme sfeer spreek je samen (er zijn geen groepsgesprekken) over de dingen die er echt toe doen in het leven en in je relatie en waarvoor je in de hectiek of juist in de routine van het dagelijkse leven geen tijd vindt. Thema’s, die de revue passeren, zijn onder meer: communicatie, conflicten oplossen, vergeving, omgang met (schoon-)ouders, seksualiteit en liefdestalen. Na elke avond krijg je als stel ‘huiswerk’ mee om thuis nog eens verder uit te werken of te bespreken. Mocht je de behoefte hebben nog eens door te praten, dan zijn er stellen beschikbaar om mee van gedachten te wisselen en ervaringen uit te wisselen.

Voor wie
Voor iedereen die extra tijd en aandacht wil geven aan zijn of haar relatie. Soms denken mensen dat de Marriage Course is voor mensen met problemen in hun relatie. Natuurlijk zijn zij welkom, maar net zo goed de stellen die het goed hebben samen. Tijd en aandacht voor elkaar en een verdiepend gesprek is in elke relatie belangrijk. In de inleidingen verwijzen we regelmatig naar bijbelse noties, maar ook wanneer je niet gelooft heeft de Marriage Course je veel te bieden.

De avond begint met een heerlijke maaltijd gekookt door ‘topkoks’ uit onze gemeente. Mocht er oppas nodig zijn, dan kan dat worden aangegeven. Wij kunnen voor goede oppassers zorgen die maken dat er voor dit avondje uit niet nog extra oppaskosten bijkomen.

Kosten
Kosten, 20 euro per avond per stel + 8,50 voor een boekje

Data
Donderdagavond van 18:45-21:45 uur. Aansluitend een borrel.
Op de donderdagen 21 mei, 4 juni, 18 juni en vrijdagavond 3 juli 2015 
In de kelder van de Lichtkring, Amerikalaan 91, Alphen aan den Rijn
We beginnen met vier avonden, maar houden de mogelijkheid open om na de vakantie in overleg met de deelnemers nog één of twee avonden te organiseren.

Contactpersonen                                    
Sjoerd en Loes Smit, 430032
Jurjen en Monique Bade, 472115

Opgeven bij Sjoerd Smit, email: sjoerd@elvezet.nl


Comments