Een overstap-wens

Geplaatst 24 jun. 2020 11:59 door Redactie Lichtkring
Het schooljaar zit er alweer bijna op en de zomervakantie staat voor de deur. Wat zijn die laatste maanden snel gegaan. De kinderen uit groep 8 zijn druk met de voorbereidingen om de basisschoolperiode toch nog bijzonder af te sluiten met musical en/of een kleine feestje. Gelukkig mogen we in de dienst van 5 juli aanstaande ook stil staan bij de overstap die onze groep-achters gaan maken binnen onze gemeente; de overstap van kinderkerk naar jeugdkerk en catechisatie. Hun kerkbeleving gaat voor een deel veranderen en ze mogen aansluiten bij tal van leuke en hopelijk inspirerende activiteiten. De kerkzaal zal dit jaar niet vol zitten met gemeenteleden maar gelukkig wel met naaste familie. Het zou wel leuk zijn als we de overstappers een wens vanuit de gemeente kunnen meegeven. U kunt deze wens op een kaartje schrijven en deze afgeven bij Karmelietenlaan 19. De kaartjes hoeven niet gericht te zijn aan een bepaalde overstapper en u kunt ook meerdere overstap-wensen aanleveren. We zullen de kaartjes tijdens de dienst ophangen en daarmee de kerk versieren en vullen met mooie wensen. Na afloop van de dienst verdelen we de wensen over de 8 overstappers. We kijken met elkaar uit naar een feestelijke dienst.