Geslaagde Bijbelquiz (foto's en video)

Geplaatst 31 okt. 2012 15:26 door Redactie Lichtkring   [ 1 nov. 2012 05:57 bijgewerkt ]
30 oktober vond in de kerkzaal van de Lichtkring de Bijbelquiz 2012 plaats. Dit evenement werd georganiseerd in samenwerking met het Nederlands Bijbelgenootschap. Een gemêleerd groep van mensen, van verschillende leeftijden en uit diverse kerken in Alphen, was aanwezig. Onder leiding van de quizmasters Lia en Tineke kregen de aanwezigen tal van (vaak) pittige vragen op zich afgevuurd. Hoe kon je zien dat de apostel Paulus zelf iets had opgeschreven in zijn brieven? Wat is de tweede langste psalm uit de bijbel? En welke naam staat er eigenlijk boven psalm 90? Geen vragen waar iedereen zo een-twee-drie een antwoord op had. Via hippe cartoons, leuke filmpjes en mooie afbeeldingen kregen de deelnemers 40 van deze kwesties voorgeschoteld. De winnaars ontvingen aan het einde een presentje. Verliezers waren er eigenlijk niet; het was een gezellig samenzijn, mooi om met zo’n divers gezelschap bijeen te zijn. Hieronder vindt de foto's en een video impressie van de bijbelquiz.
Martin Boon

Hieronder de foto's en de video van de Bijbelquiz

Kilk op de link hiernaast voor de foto's: FOTO'S BIJBELQUIZ

Klik op de link hiernaast of hieronder voor de video: VIDEO BIJBELQUIZ