Het kerkcafé gaat digitaal

Geplaatst 18 feb. 2021 07:33 door Redactie Lichtkring   [ 28 feb. 2021 08:37 bijgewerkt ]
Het kerkcafé gaat digitaal - doe mee op 5 maart vanaf 20:30 uur!

Na bijna een jaar zonder kerkcafé hebben wij besloten om, net als veel andere activiteiten, ook de digitale weg te kiezen. Maar dan wel op een echt leuke, innovatieve manier dankzij de tool Wonder.me. Ook dit natuurlijk iedereen vanuit zijn eigen huis achter de computer, maar met een programma waarmee je zelf kunt kiezen bij wie je aan een 'tafeltje' kunt gaan praten.

Op vrijdag 5 maart gaan we dit eens uitproberen, vanaf 20:30 uur is iedereen welkom.

Via deze link kom je ons digitale kerkcafé binnen: Lichtkring Digitaal Kerkcafé. In principe gaan we ervan uit dat het een uurtje duurt, maar als het erg gezellig is……

Omdat we voor het digitale kerkcafé gebruik gaan maken van een nieuwe tool, hebben we een handleiding gemaakt.
Deze vind je onderaan dit bericht.

Zin om dit samen met ons uit te proberen en gewoon weer eens lekker te kletsen met mensen die je misschien al een poosje niet gezien hebt? Wees welkom op 5 maart vanaf 20:30 uur! Wel zelf voor je hapje en drankje zorgen helaas… Maar dat maken we een keer goed met jullie!

Wie nog meer wil weten over hoe dit technisch werkt kan contact opnemen met Diana Boerefijn via dianaboerefijn@hotmail.nl.

Graag tot ziens in het digitale kerkcafé op 5 maart!

Hartelijke groeten van de ‘bardames’:

Marleen, Ruth, Sacha en Diana

Ċ