In de Lichtkring een kerk café?! Kom en denk mee!!!

Geplaatst 10 okt. 2017 23:21 door Redactie Lichtkring
Soms heb je zo’n goed idee dat je dat graag met andere wil delen, zodat het een succes kan worden!

Enige tijd geleden ontstond het idee om in de kelder van de Lichtkring 1 x per maand op vrijdagavond een kerk café te organiseren in de Lichtkring.
Het idee: tijdens de avond zal een onderwerp/thema worden geïntroduceerd, d.m.v. van een interview een presentatie of een filmpje. Hierna worden de aanwezig gevraagd aan de hand van een aantal vragen of stellingen met elkaar in gesprek te gaan. Hierna wordt dit gedeelte afgesloten en is er gelegenheid tot gezellig samen zijn.
Doelgroep: iedereen die interesse heeft in een gezellige avond met (geloofs-)inhoud.

Lijkt dit jou ook een goed idee?
Op vrijdag 27 oktober is er een brainstormavond in de kelder van de Lichtkring, en we nodigen jou uit om daarbij te zijn en mee te denken. De avond start om 20.30 uur.

We hopen je daar te ontmoeten,
Marleen Knijnenburg, Sacha Lefeber, Ruth Schreuders