Kerkcafé De Lichtkring

Geplaatst 2 okt. 2019 11:02 door Redactie Lichtkring
Vrijdag 11 oktober is er weer Kerkcafé van 20.30- 23.30 uur. Iedereen is weer van harte welkom in de kelder. Voor een ontmoeting, een goed gesprek, gezelligheid en een kop koffie en/ of een goed gevuld glas.

Kerkcafé is een plaats in de kerk waar we elkaar kunnen ontmoeten in een ontspannen sfeer, zonder verplichtingen. Gewoon gezellig bijpraten in plaats van doelgericht vergaderen.

Het kerkcafé is iedere tweede vrijdag van de maand open. Naast gezelligheid is er iedere keer ook een thema waar je aan mee kunt doen. Bijvoorbeeld ‘denk eens mee over het profiel van een nieuwe predikant’ of we bekijken met elkaar de tentoonstelling over de 7 werken van barmhartigheid. Als je denkt, vandaag sla ik het thema even over, dan is dat ook prima.

Ook hebben we oog voor lief en leed in onze gemeente. Met elkaar bedenken we , wie een kaartje van het kerkcafé goed zou kunnen gebruiken.

Kortom alle ingrediënten om de week af te sluiten en het weekend in te gaan.

Tot ziens in het kerkcafé!