Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Kerk in Actie zoekt nog steeds collectanten

Geplaatst 24 okt. 2020 04:27 door Redactie Lichtkring   [ 5 nov. 2020 10:13 bijgewerkt ]
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-1/Collecte%20kerk%20in%20actie%20150x150.jpg
Voor een landelijke huis-aan-huiscollecte van Kerk in Actie wordt u opgeroepen om mee te doen als collectant. De collecte wordt gehouden in de week van 29 november - 5 december. Doel van de collecte is hulp aan vluchtelingenkinderen in Griekenland. Doet u mee?


In Griekse vluchtelingenkampen verblijven duizenden kinderen. Ze zijn hier, soms helemaal alleen, aangekomen vanuit het Midden-Oosten en Afrika, op zoek naar een veilige plek. Kerk in Actie helpt met voedsel, kleding en onderwijs en probeert deze kinderen op een betere plek te krijgen.

Door het organiseren van een landelijke huis-aan-huiscollecte hoopt Kerk in Actie dat meer mensen betrokken raken bij haar werk. Kerk in Actie heeft inmiddels voor ruim 600 plaatsen in Nederland collectecoördinatoren en collectanten geworven, maar is nog op zoek naar collectanten. Wilt u zich inzetten voor vluchtelingenkinderen en de actie tot een groot succes te maken?

Meld u dan aan als collectant bij één van onze collectecoördinatoren binnen de Lichtkring:
- Albert Verduijn (Diaconie) lichtkringdiaconie@gmail.com
- Sjoerd Smit sjoerd@elvezet.nl
- Sabine van de Bovenkamp sabine@vandebovenkamp.org

collecte Kerk in actie


Meer informatie over de collecte kun je teruglezen op de website van Kerk in Actie: kerkinactie.nl/huisaanhuiscollecte.

https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-1/collecte%20Kerk%20in%20actie.PNG

Comments