Kerstbroden- en kerstkaartenactie voor Hunedoara

Geplaatst 25 nov. 2016 05:31 door Redactie Lichtkring
Kerstbrodenactie voor winterhulp Reformatuskerk Hunedoara

De zondagen 27 november en 4 december kunnen na afloop van de morgendiensten in de Bron, Goede Herderkerk, Lichtkring, Maranathakerk, Adventskerk en Remonstrantse kerk kerstbroden worden besteld. De opbrengst komt volledig ten goede aan de armste bejaarden en gezinnen van de Reformatuskerk in Hunedoara (Roemenië). Met het geld wordt een gedeelte van hun energierekening betaald.
De prijzen zijn gelijk aan die van vorig jaar Kerst: kerstbrood met spijs € 9,00, zonder spijs € 8,00; kleine broden resp. € 4,65 en € 4,15. Voor € 0,75 per stuk extra worden de broden in een geschenkdoos geleverd.
Ook kunt u tot uiterlijk woensdag 7 december uw kerstbrood bestellen via de website van onze stichting door hier te klikken, of tot en met dinsdag 6 december telefonisch bij Didy Luining, tel. 49 43 85 of Henk-Jan Basie, tel. 47 41 95.
De broden worden vanaf 19 december thuis bezorgd. Betaling bij aflevering.
Ook giften zijn van harte welkom, en wel op rekeningnummer NL30 INGB 0008324408 t.n.v. Stichting Roemenië Hunedoara te Alphen aan den Rijn onder vermelding van ‘winterhulp’. Uw gift is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting, omdat de stichting de ANBI-status heeft.

Kerstkaartenactie
Elk jaar krijgen alle gemeenteleden van de Reformatuskerk in Hunedoara met Kerst een zakje sinaasappels. Fijn als daar weer kerstkaarten bij gedaan kunnen worden van gemeenteleden uit Alphen a/d Rijn. Mocht u een ‘adoptie-oudere’ ondersteunen, dan kunt u op de envelop haar/zijn naam en adres vermelden. U kunt uw kerstkaart(en) in de kerken afgeven op de zondagen 27 november en 4 december. Wij zorgen ervoor dat ze tijdig in Hunedoara aankomen.
Wilt u op de kaart(en) de Hongaarse tekst voor ‘Prettige Kerstdagen en Gelukkig Nieuwjaar’ schrijven: Kellemes Karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kivánok.
Óf “Een gezegend Kerstfeest en een vredig Nieuwjaar wensen wij u toe”: Aldott Karacsonyi ünnepeket és Békés Uj Esztendöt KivánunkMindenkinek

Rien van Steden, voorzitter Stichting Roemenië Hunedoara
Secretariaat: Eliane Vermeer, tel. 438786, e.vermeer5@kpnplanet.nl