Kerstbroden- en kerstkaartenactie voor Hunedoara

Geplaatst 16 nov. 2017 04:03 door Redactie Lichtkring
Kerstbrodenactie Stichting Roemenië Hunedoara

De zondagen 19 november en 3 december kunnen ’s morgens in de Lichtkring kerstbroden worden besteld. Met de opbrengst wordt een gedeelte van de energierekening betaald van de armste gemeenteleden van de Reformatuskerk in Hunedoara. Geen bestellingen kunnen worden gedaan op 26 november, de laatste zondag van het kerkelijk jaar (gedachteniszondag).
De prijzen zijn gelijk aan die van vorig jaar Kerst: kerstbrood met spijs € 9,00, zonder spijs € 8,00; kleine broden resp. € 4,65 en € 4,15. Voor € 0,80 per stuk extra worden de broden in een geschenkdoos geleverd.
Ook kunt u vanaf maandag 20 november tot en met woensdag 6 december uw kerstbrood bestellen via de website van onze stichting: http://st-roemenie-hunedoara.protestantsekerk.net, of tot en met die datum telefonisch bij Didy Luining, tel. 49 43 85.
De broden worden vanaf 18 december thuis bezorgd. Betaling bij aflevering.
Ook giften zijn van harte welkom, en wel op rekeningnummer NL30 INGB 0008324408 t.n.v. Stichting Roemenië Hunedoara te Alphen aan den Rijn onder vermelding van ‘winterhulp’. Uw gift is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting, omdat de stichting de ANBI-status heeft.

Kerstkaartenactie
Elk jaar krijgen alle gemeenteleden van de Reformatuskerk in Hunedoara met Kerst een zakje sinaasappels. Fijn als daar weer kerstkaarten bij gedaan kunnen worden van gemeenteleden uit Alphen a/d Rijn. U kunt uw kerstkaart(en) in de kerk afgeven op de zondagen 19 november en 3 december. Wij zorgen ervoor dat ze tijdig in Hunedoara aankomen.
Wilt u op de kaart(en) de Hongaarse tekst voor ‘Prettige Kerstdagen en Gelukkig Nieuwjaar’ schrijven: Kellemes Karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kivánok.
Óf “Een gezegend Kerstfeest en een vredig Nieuwjaar wensen wij u toe”: Aldott Karacsonyi ünnepeket és Békés Uj Esztendöt KivánunkMindenkinek

Rien van Steden, voorzitter Stichting Roemenië Hunedoara