Kerstbroden- en kerstkaartenactie voor Hunedoara

Geplaatst 15 nov. 2018 09:35 door Redactie Lichtkring
Kerstbrodenactie

De zondagen 18 november en 2 december kunnen ’s morgens in de Lichtkring, Maranathakerk, de Bron en Goede Herderkerk kerstbroden worden besteld. Met de opbrengst wordt een gedeelte van de energierekening betaald van de armste gemeenteleden van de Reformatuskerk in Hunedoara. Geen bestellingen kunnen worden gedaan op 25 november, de laatste zondag van het kerkelijk jaar (gedachteniszondag).
De prijzen zijn gelijk aan die van vorig jaar: kerstbrood met spijs € 9,00, zonder spijs € 8,00; kleine broden resp. € 4,65 en € 4,15. Voor € 0,80 per stuk extra worden de broden in een geschenkdoos geleverd.
Ook kunt u tot en met woensdag 5 december uw kerstbrood bestellen via de website van onze stichting: http://st-roemenie-hunedoara.protestantsekerk.net, of tot en met die datum telefonisch bij Didy Luining, tel. (0172) 49 43 85.
De broden worden vanaf 17 december thuis bezorgd. Betaling bij aflevering.
Ook giften zijn van harte welkom, en wel op rekeningnummer NL30 INGB 0008324408 t.n.v. Stichting Roemenië Hunedoara te Alphen aan den Rijn onder vermelding van ‘winterhulp’. De stichting heeft de ANBI-status.

Kerstkaartenactie
Elk jaar krijgen alle gemeenteleden van de Reformatuskerk in Hunedoara met Kerst een zakje sinaasappels. Graag willen wij daar weer kerstkaarten bij doen van gemeenteleden uit Alphen a/d Rijn. U kunt uw kerstkaart(en) in de kerken afgeven op de zondagen 18 november en 2 december. Wij zorgen ervoor dat ze tijdig in Hunedoara aankomen.
Wilt u op de kaart(en) de Hongaarse tekst voor ‘Prettige Kerstdagen en Gelukkig Nieuwjaar’ schrijven: Kellemes Karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kivánok.
Óf “Een gezegend Kerstfeest en een vredig Nieuwjaar wensen wij u toe”: Aldott Karacsonyi ünnepeket és Békés Uj Esztendöt KivánunkMindenkinek

Rien van Steden, voorzitter Stichting Roemenië Hunedoara