Kerstwandeling

Geplaatst 14 okt. 2015 22:39 door Redactie Lichtkring
Op dinsdagavond 22 december 2015 zal er een kerstwandeling gehouden worden in Alphen aan den Rijn. Op een route die voert naar Bethlehem, komen we langs: de Bonifaciuskerk, Adventskerk, Maranathakerk en De Lichtkring.
Belangstellenden, jong en oud, kunnen de reis van Jozef en Maria meebeleven d.m.v. onder andere muziek en toneel. In het Archeon hopen we dan de kribbe met Het Kind te vinden!
Een voorbereidingsgroep, die bestaat uit leden van de bovenstaande kerkelijke gemeenten, is al geruime tijd bezig met het realiseren van deze grote gebeurtenis!
Een aantal koren en musici heeft hun medewerking al toegezegd, maar…wij kunnen nog veel hulp gebruiken. Wellicht van u/jou?
Wil je zingen, musiceren, toneel spelen?
Kun je helpen met op- en afbouwen?
Wilt u sponsor zijn?
Wil je op enige andere manier mee helpen dit evenement te laten slagen?

Meld je dan aan! Dit kan per mail bij:
Inez Reij: inez.reij@edpnet.nl
Anneke Meyer: annekevdmeer17@kpnmail.nl