Kom ook naar het digitale kerkcafé op vrijdag 9 april

Geplaatst 1 apr. 2021 02:02 door Redactie Lichtkring
Na het succes van het eerste digitale kerkcafé een paar weken geleden, nodigen we iedereen hierbij van harte uit voor de tweede online versie van het Lichtkring Kerkcafé!

In normale tijden vindt het Kerkcafé 1 x per maand plaats in de kelder van de Lichtkring. Bezoekers van binnen en buiten onze kerk kunnen dan in een gezellige sfeer nader kennis maken en/of lekker bijkletsen met mensen die je anders alleen kort op zondagmorgen even spreekt. Regelmatig is er ook een inhoudelijk thema.

Omdat we nu al meer dan een jaar geen Kerkcafé hebben kunnen organiseren, ontmoeten we jullie op vrijdag 9 april graag weer een keer online via de tool wonder.me. Vanaf 20:30 uur is iedereen welkom. Via deze link kom je ons digitale kerkcafé binnen: Lichtkring DigitaalKerkcafé. Hoe lang het kerkcafé open blijft, hangt van de gasten af…..

De tool waar we voor het kerkcafé gebruik van maken, maakt het mogelijk dat je in kleine groepjes met elkaar kunt spreken rond een tafeltje. Hierdoor blijven de groepen klein en is er veel ruimte voor ontmoeting en een goed gesprek. Ook kun je zelf makkelijk van 'digitale tafel' wisselen waardoor je steeds weer andere mensen ontmoet. Omdat dit een beetje anders werkt dan de meeste andere programma’s voor digitale bijeenkomsten, vind je hier de handleiding. Lees het van te voren alvast even door. Wil je er nog iets meer over weten, dan kun je contact opnemen met Diana Boerefijn via dianaboerefijn@hotmail.nl.

Doe je ook mee op 9 april? Gewoon weer eens wat mensen spreken die je al een poosje niet gezien hebt, of liever een inhoudelijk gesprek? Er kan veel, maar niets moet! Helaas moet je in dit café wel zelf voor je hapje en drankje zorgen, maar dat mag de pret niet drukken.

We hopen veel mensen te mogen ontmoeten op 9 april, dus graag tot dan!

Hartelijke groeten van de ‘bardames’:
Marleen, Ruth, Sacha en Diana