Kookboek voor Tanzaniaproject

Geplaatst 7 okt. 2018 09:58 door Redactie Lichtkring
Habari!
Kent u ons nog? Wij zijn een groep van 20 gezellige jongeren uit 3 Alphense kerken die in de zomer van 2019 2 weken de handen uit de mouwen gaan steken in Tanzania. In de afgelopen 2 maanden hebben we meermaals succesvol heerlijke taartpunten verkocht, waar we een zeer mooi bedrag mee hebben opgehaald.

Uiteraard zijn wij nog niet klaar met het inzamelen van geld en hebben we nog een overvloed aan mooie acties op de agenda staan. Zo gaan wij een echt kookboek uitgeven dat helemaal is samengesteld vóór en dóór kerkleden. Hier hebben wij natuurlijk wel uw hulp nodig! Dus, heeft een fantastisch recept voor appeltaart, is uw stamppot onovertroffen of heeft u een ander recept dat u graag zou willen delen met anderen? Mail dan voor 4 november uw recept met een leuke motivatie/herinnering/anekdote en een foto (indien mogelijk) naar projecttanzania2019@gmail.com. Wij hopen graag al uw heerlijke recepten tegemoet te zien!