Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Libanon gemeentereis

Geplaatst 7 nov. 2018 12:51 door Redactie Lichtkring
Voor de oplettende lezer: Dit bericht is al eerder verschenen, maar vanwege een fout in een mailadres, plaatsen we het hier nogmaals met het juiste mailadres.

Eerder dit jaar probeerden we inzichtelijk te krijgen of er belangstelling is voor een gemeentereis naar Libanon. Een aantal mensen heeft zich al opgegeven maar er zijn nog plaatsen vrij. Vandaar volgt hier een herhaling van een vorig bericht.

In de tweede helft van mei 2019 kan bij voldoende belangstelling van gemeenteleden een gemeentereis naar Libanon worden ondernomen. Wilbert en Rima zullen de deelnemers laten kennismaken met de vele facetten van het land waaronder naast historische plaatsen en natuur ook aandacht zal zijn voor de sociale samenleving en de werkomgeving van Wilbert en Rima.
Voor wat de duur van de reis betreft wordt uitgegaan van 7 overnachtingen. Het aantal deelnemers is maximaal 10. Voor een goed verloop van de reis is wel voorwaarde dat men goed ter been is.

Voor we verder gaan met de voorbereidingen willen we graag weten of er geïnteresseerde gemeenteleden zijn. Als U belangstelling hebt kunt U dat kenbaar maken bij Flip Geerling (flipgeerling@gmail.com, tel. 532440),Ton Verdoorn (t_verdoorn@hotmail.com, tel. 06 222 44 242) of Henk Gerling (henkgerling@gmail.com, tel. 476981).

Namens ZWO, Henk Gerling

Comments