Libanonreis

Geplaatst 8 mei 2019 10:14 door Redactie Lichtkring
Op dinsdag 14 mei hoopt een kleine groep vanuit de Lichtkring af te reizen naar Libanon. Deze reis is hier voorbereid door Flip Geerling, Henk Gerling en Ton Verdoorn, samen met Wilbert van Saane in Libanon, die ook de reisleider zal zijn. We zien ernaar uit om Wilbert en zijn vrouw Rima Nasrallah te ontmoeten.
Naast een bezoek aan enkele mooie toeristische plekken, zullen we onder andere bezoeken brengen aan de Near East School of Theology, een school voor vluchtelingen in Kab Elias, de Schneller school en het klooster van Mar Antonios. Op zondag wonen we de kerkdienst bij in de National Evangelical Church of Beiroet, de kerk van Wilbert en Rima.
Vrijdagochtend 24 mei heel vroeg hopen we weer voet op Nederlandse bodem te zetten.
Zondagmorgen 12 mei liggen enkele kaarten in de ontmoetingsruimte van de Lichtkring, die we, met uw namen erop, willen meenemen als groet.
Lies Verra, Jan en Annie Tol, Marion de Groot