Paaszondag 4 april

Geplaatst 1 apr. 2021 02:10 door Redactie Lichtkring
Aanstaande zondag, 4 april mogen wij met elkaar het Paasfeest vieren! Voorganger is dominee Els Klok, en muzikale begeleiding wordt verzorgd door Chris van der Ouw. Ook zullen er bijdragen van gemeenteleden te zien zijn.
Voor deze zondag is wijk C aan de beurt (Kerk en Zanen Zuid: Polderbuurt, Sluizenbuurt, Archeonbuurt, Burggooi, Eendenbuurt). U kunt zich tot vrijdagavond inschrijven via Reservering Kerkdiensten De Lichtkring (supersaas.nl). Volgende week is wijk D aan de beurt, de adressen buiten Kerk en Zanen.

Vandaag, Witte Donderdag, begint ook het Triduüm. Voorgangers zijn dominee Anne-Marie van Briemen en pastor Wilna Wierenga. Alle drie de diensten beginnen om half 8. U kunt zich hiervoor niet meer opgeven.

Alle diensten zijn te volgen via Kerkomroep of Facebook.

Voorbeden
Heeft u voorbeden voor aanstaande zondag kunt u die doorgeven aan de tweede scriba op tweedescriba@pkn-lichtkring.nl. U kunt ook tijdens de dienst voorbeden doorgeven aan Maarten van der Nagel (06-574 21 724) of Facebook/Messenger.

Virtuele bijdrage aan de dienst
Wilt u ook een keer een virtuele bijdrage leveren aan de dienst? Misschien een keer een lezing, met het hele gezin een lied inzingen of een gebed? Er is van alles mogelijk! Meer informatie of opgeven kan bij Jos Edel, j.a@worldonline.nl.

Collecten
Maak voor uw collecte bijdragen gebruik van de Appostel-app. Meer informatie over de app kunt u vinden op Appostel App - PKN Lichtkring (pkn-lichtkring.nl). De app zelf kunt u vinden in Google of Apple store. Als u hier zoekt op de appostel-app kunt u hem installeren.