Reserveren intrededienst Els Klok

Geplaatst 17 sep. 2020 07:51 door Redactie Lichtkring
Vanaf nu kunt u reserveren voor de intrededienst van Els Klok op zondag 27 september. We zouden graag met zoveel mogelijk mensen tegelijk de dienst willen bijwonen of bekijken, maar de capaciteit in de Lichtkring is natuurlijk in deze tijd maar beperkt. Daarom zijn we heel blij dat we ook gebruik mogen maken van de Maranathakerk! Daar is plek voor nog eens 140 mensen, die met elkaar de dienst via schermen kunnen meevieren.

U kunt zich vanaf nu opgeven via de website voor de dienst. Een aantal plaatsen in de Lichtkring is gereserveerd voor de gasten, maar voor de vrije plaatsen zullen we loten tussen alle aanmeldingen. Mocht u dan geen plaats hebben in de Lichtkring, kunt u terecht in de Maranathakerk, waar u dan gezellig met anderen de dienst kunt bekijken. Zo hopen we Els met zoveel mogelijk mensen bij elkaar een feestelijke start in de gemeente te geven!

Bij vragen kunt u contact opnemen met Hennie van der Ouw of Jos Edel