Reserveren kerkdiensten

Geplaatst 14 okt. 2020 10:21 door Redactie Lichtkring   [ 14 okt. 2020 10:22 bijgewerkt ]
Mocht u in de komende diensten graag naar de kerk willen maar wil het niet zo lukken met de reserveringstool of heeft u vragen over de reservering, dan kunt u vanaf nu bellen met 06-12945047. De mensen achter het nummer (Hennie, Esther, Maarten of Jos) zitten dan klaar om uw vragen te beantwoorden of u te helpen.

Nog even de regels op een rijtje:
  • Graag alleen reserveren als uw wijk aan de beurt is! De mogelijkheid om vanaf donderdag op andere wijken in te schrijven, is vervallen.
  • U ontvangt op zaterdag een mail waarin staat of u welkom bent of dat u helaas deze zondag niet kunt komen. Uiteraard gaan we zo zorgvuldig mogelijk met alle aanmeldingen om. Wel krijgen mensen die de dienst niet digitaal kunnen bijwonen voorrang.
  • Wij adviseren u zeer dringend om in de kerk een mondkapje te dragen wanneer u niet op uw stoel zit.
  • Uiteraard zijn alle diensten te volgen via kerkomroep of Facebook.

Het rooster voor de volgende weken:
  • 18 oktober Wijk A Kerk en Zanen Noord: Waterplanten, Amerikaanse landen, Europese landen, Nederlandse Provincies, Zuidpoolgebied
  • 25 oktober Wijk B Kerk en Zanen midden: Ecolonia, Dreven en Gaarden, Afrikaanse landen, Aziatische landen, Europese Hoofdsteden
  • 1 november Wijk C Kerk en Zanen Zuid: Polderbuurt, Sluizenbuurt, Archeonbuurt, Burggooi, Eendenbuurt.
  • 8 november Wijk D Adressen buiten Kerk en Zanen