Samen aan Tafel op vrijdag 29 maart

Geplaatst 20 mrt. 2019 11:23 door Redactie Lichtkring
Op deze vrijdag staan de deuren van de kerk weer open en zijn de tafels gedekt om gezellig samen aan tafel te gaan. De maaltijd wordt dit keer verzorgd door de oudste catechesegroep van Lia de Koning en Rinneke Sikkel. Wat zij ons voorschotelen is een verrassing, maar het pakt vast goed uit. In het kader van de 40-dagen tijd is er geen toetje.
Voorafgaand aan de maaltijd is er een korte bijeenkomst in de kerk.
Gezelligheid staat bij ons voorop, neem gerust eens iemand uit uw buurt of familie mee, de leeftijd maakt niet uit, weet iedereen is welkom.
Heeft u even geen zin om zelf te koken, bent u nieuwsgierig naar wat de jeugd u serveert of heeft u zin in een praatje tijdens het eten, meldt u dan aan bij Emmy de Jong 0172-497789 of Kees Nievaart 0172-426327
U bent vanaf 17.15 uur van harte welkom.

De volgende maaltijd is vrijdag 26 april , noteer dit vast in uw agenda.