Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Startweekend 12 en 13 september

Geplaatst 8 sep. 2020 07:58 door Redactie Lichtkring
Zoals u eerder heeft kunnen lezen willen we komend weekend met elkaar op feestelijke wijze het kerkelijk seizoen starten! U kunt zich nog steeds opgeven voor de verschillende activiteiten via de website, https://www.supersaas.nl/schedule/De_Lichtkring/Startzondag.

Nog even een overzicht:
  • Zaterdag 12 september: Sing-a-Long: Zaterdagavond 19:00 uur bent u welkom op het schoolplein naast De Lichtkring om, onder begeleiding van Wilna, Jurjen en een afvaardiging van de jeugdband een paar bekende liederen te zingen. Opgeven is niet nodig.
  • Zondag 13 september:
  1. Wandelen naar de Groene Vinger: Vanuit thuis of vanaf de kerk wandelen naar het mooie natuurgebied “De Groene Vinger” in Kerk en Zanen. Opgeven via de website.
  2. Fietsen naar de Groene kathedraal (Hazerswoude): Een half uurtje fietsen bij de Lichtkring vandaan, tussen Hazerswoude en Boskoop staat de Groene Kathedraal. Opgeven via de website.
  3. De Gevelstenen vertellen een verhaal. Vanuit de kerk, via de kerkomroep of via Facebook geeft Jan Pons een prachtige rondleiding aan de hand van foto’s. Wanneer u in de kerk blijft, kunt u zich opgeven via de website
  4. Sport en Spel: Voor de jongeren vanaf de brugklas tot veel ouder is er in het Europapark een leuk sport en spel programma. Fiets of loop na de dienst naar het Europapark en je kunt aanhaken, opgeven is niet nodig.
De jongere jeugd kan naar de natuurspeeltuin komen.

Meer informatie kunt u hier vinden: http://www.pkn-lichtkring.nl/actueel/nieuws-lichtkring/startzondag-3
Comments