Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Uitje Koffiegroep met Wandelgroep

Geplaatst 10 okt. 2017 23:22 door Redactie Lichtkring
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-6/wandelkring%20150x150.jpg
Het jaarlijkse uitje van de koffiegroep met de wandelgroep is naar donderdag 2 november a.s. verschoven.
We vertrekken om 10.00 uur vanaf de Lichtkring naar Zwammerdam. De beheerder van het nieuwe restaurant ‘de Haven’ op Hooge Burch ontvangt ons met koffie/thee en door cliënten gebakken lekkers.
Wie een uurtje wil wandelen kan vervolgens met Frank van Ofwegen mee naar het buitengebied van het landgoed waar diverse wandelingen zijn uitgezet. De achterblijvers kunnen in het restaurant, of net er buiten, de opgravingen uit de Romeinse tijd (met o.m. replica’s van de wereldwijd bekende Zwammerdam-schepen) bekijken. Ook is het mogelijk om op het terrein rond te lopen of de winkel van de dagbesteding te bezoeken. In een gereserveerde ruimte staat om 12.30 uur de lunch voor ons klaar. Rond 14.00 uur vertrekken we weer richting huis.

De kosten van dit uitje komen op maximaal € 20,=. De koffiegroep krijgt nog een persoonlijke uitnodiging. Dit uitje is bedoeld voor iedereen die zin heeft om mee te gaan.

Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met Sonja Huisman, telefoon 474 802 of e-mail sonja.huisman@hotmail.com

Graag tot ziens, Frank van Ofwegen, Gerda Baerveldt en Sonja Huisman

Comments