Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Uitnodiging online bijeenkomst 6 april voor gemeenteleden die werken in het onderwijs

Geplaatst 15 mrt. 2021 01:25 door Redactie Lichtkring
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-2/Jij%20verdient%20een%20pluim%20150x150.jpg
Corona en onderwijs; er is veel om te doen. Scholen open, scholen dicht, onderwijs op afstand, halve klassen, leerlingen die geen 1,5 meter kunnen houden, achterstanden, en ga zo maar door.

Onlangs organiseerden we een online avond voor zorgmedewerkers. De reacties waren positief en enthousiast. Ook voor gemeenteleden die werken in het onderwijs wil de Lichtkring in deze tijd een platform zijn.

Daarom organiseren we een digitale bijeenkomst voor alle gemeenteleden die in het onderwijs werken. Het wordt een avond waarop je je verhaal kunt delen met andere leerkrachten en docenten, maar ook willen we elkaar bemoedigen. Wat of wie helpt jou hier doorheen?

Werk jij in het onderwijs? Dan ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze bemoedigende online bijeenkomst op dinsdagavond 6 april om 20.00 uur.

Voor deze bijeenkomst kun je je aanmelden bij Sara v.d. Nagel via johnensara@casema.nl. Je ontvangt daarna een link om deel te nemen.

En hierbij alvast een bemoedigende tekst.

‘Kijk hoe ver je al bent gekomen, niet hoe ver je nog hebt te gaan.’

Wij hopen jou digitaal te ontmoeten op dinsdagavond 6 april.

Nora de Jong, Rebecca van Garderen, Annick de Kleuver en Sara v.d. Nagel
Comments