Van de Diaconie

Geplaatst 8 okt. 2019 10:18 door Redactie Lichtkring
D
e herfst is nu echt ingetreden en dat betekent dat het buiten alweer flink nat en kil is geweest. Dat geeft ons wel de gelegenheid om het binnen, thuis of in de kerk, extra gezellig te maken. Laten we daarbij omzien naar elkaar, zodat ook degene die deze donkerdere dagen alleen is of zorgen heeft, niet vergeten wordt. Langzaamaan begint het Licht van Kerst in zicht te komen. Laten we dat Licht en de warmte ervan doorgeven!

Collecterooster 2020
In 2020 willen we tijdens de diensten in de Lichtkring en Zuidervaart graag weer collecteren voor mooie en aansprekende doelen. Naast diverse doelen die we kiezen uit het PKN en Kerk in Actie collecterooster willen we ook altijd plek inruimen voor doelen die u, als gemeentelid, extra belangrijk vindt. Uw suggesties voor bijvoorbeeld duurzame of sociale doelen met een christelijke identiteit, in Nederland of juist verder weg zijn weer van harte welkom! Stuur ze daarom, liefst voor 5 november, naar diaconie@pkn-lichtkring.nl of meld ze aan bij een de diakenen op zondag. Alvast bedankt!

Verantwoording collectes
De opbrengsten van de collectes in de Lichtkring waren:
En de opbrengsten van de collectes in Zuidervaart waren:

Collectedoelen
De diaconale collectes van eind oktober en november 2019 zijn bestemd voor:

Wilt u buiten de collectes om rechtstreeks aan de diaconie overmaken dan kan dit via bankrekeningnummer: NL72TRIO0784885397 t.a.v. Diaconie PKN Lichtkring.
Vergeet uiteraard niet het doel van de collecte in uw omschrijving te vermelden.

Namens de diaconie, Arjo de Bruijn, diaconie@pkn-lichtkring.nl