Week van Gebed 17 t/m 24 januari 2021 gaat online

Geplaatst 10 jan. 2021 06:50 door Redactie Lichtkring
Ook in 2021 willen we in Alphen aan den Rijn weer graag meedoen aan de jaarlijkse Week van Gebed. Juist in deze tijd waarin het coronavirus en de maatregelen ter bestrijding daarvan het leven van heel Nederland op zijn kop zetten, is het belangrijk om samen te bidden.

Gedurende deze week is er elke dag een viering vanuit een andere kerk of gemeente in Alphen aan den Rijn. En op de eerste zondag van de Week van Gebed worden alle kerken en gemeenten gevraagd om in eigen viering aandacht te besteden aan het weekthema: #blijfinmijnliefde naar de oproep van Jezus in Johannes 15.

Het schema ziet er als volgt uit:

Maandag 18 januari: Sionskerk         19.15 uur
Dinsdag 19 januari:    Lichtkring         19.15 uur
Woensdag 20 januari:  Nieuw Leven Evangelie Gem. 20.00 uur
Donderdag 21 januari: Goede Herderkerk 19.15 uur
Vrijdag 22 januari: Adventskerk 19.15 uur
Zaterdag 23 januari: Bonifaciuskerk         19.15 uur
Zondag 24 januari: Geref. Kerk vrijgemaakt 16.30 uur

Online meevieren
Gegeven de huidige omstandigheden hebben we besloten om de vieringen alleen online te laten plaatsvinden. U kunt dan thuis meevieren. De links voor de diverse vieringen zult u vlak van tevoren kunnen vinden op: www.kerkeninalphen.nl. Raadpleeg deze website ook voor laatste ontwikkelingen. We hopen zo toch verbondenheid met elkaar te kunnen ervaren.

En tot slot:
De Week van Gebed wordt georganiseerd door de Raad van Kerken en MissieNederland.
Meer informatie vindt u op de websites: raadvankerken.nl en missienederland.nl .

De Werkgroep Week van Gebed Alphen aan den Rijn,
Daan Vis, Ineke Tack, René Blom, Miranda van den Hoorn
Email: weekvangebed.alphenadrijn@gmail.com
(Gelieerd aan de Raad van Kerken in Alphen aan den Rijn, www.kerkeninalphen.nl)