Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Week van Gebed Alphen aan den Rijn

Geplaatst 9 jan. 2018 12:51 door Redactie Lichtkring
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-1/week%20van%20gebed%20150x150.png
De jaarlijkse interkerkelijke Week van Gebed vindt in 2018 plaats van zondag 21 januari tot en met zondag 28 januari 2018. Gedurende deze week is er elke dag een samenkomst in Alphen aan den Rijn. De organisatie hiervan is in handen van verschillende kerken en gemeenten. De samenkomsten zijn vrij toegankelijk.

Het thema is dit jaar: ‘Recht door zee'. Het thema haakt aan op het danklied van Mozes en Mirjam uit het Bijbelboek Exodus (hoofdstuk 15:1-21), en is afkomstig uit het Caribisch gebied. De Week van Gebed wordt georganiseerd door de Raad van Kerken en MissieNederland. Voor meer informatie over het thema zie raadvankerken.nl (rubriek Vieren) en missienederland.nl/weekvangebed2018.
Ook dit jaar is er op de eerste zondag geen gezamenlijke startviering, maar worden alle kerken en gemeenten opgeroepen hier zelf invulling aan te geven.
Hieronder vindt u het volledige overzicht van de samenkomsten:

https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-1/overzicht%20samenkomsten%202018.PNG

U wordt van harte uitgenodigd een of meerdere samenkomsten bij te wonen.

Namens de Werkgroep Week van Gebed Alphen aan den Rijn, Email: weekvangebed.alphenadrijn@gmail.com
Ineke Tack, Johan Leguijt, René Blom & Arthur Dias
(Gelieerd aan de Raad van Kerken in Alphen aan den Rijn, www.kerkeninalphen.nl)
Comments