Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Wie gaat er mee op zoek naar Judas?

Geplaatst 4 mei 2019 07:41 door Redactie Lichtkring
Judas. Een Bijbelse figuur waar we het niet graag over hebben. Het is immers de man die met zijn Judaskus Jezus uitleverde om ter dood te worden gebracht. Maar wat weten we eigenlijk over Judas? Waarom deed hij wat hij deed? Was hij alleen maar op geld belust of zat er toch iets anders achter? Stuk voor stuk vragen om eens mee aan de slag te gaan. En dat gaan we het komende seizoen doen aan de hand van een nieuwe musical.

Op Zoek Naar Judas, geschreven door Gerard van Midden en Gerard van Amstel, wordt de vijfde musical die we in de Lichtkring op de planken gaan brengen. Daarvoor hebben we weer zangers, zangeressen, acteurs en actrices nodig, enkele muzikanten en ook wat mensen die zich bezig gaan houden met het decor, de kostuums etc..

De regie zal ook bij deze musical weer gedaan worden door Marleen Knijnenburg en Ruth Schreuders; de muzikale leiding is in de vertrouwde handen van Gerard Ohm en Saskia van Doorn.

We beginnen na de herfstvakantie met de repetities en de uitvoeringen staan gepland op 17, 18 en 19 april 2020. Dat valt in de week ná Pasen; gezien de verhaallijn van de musical is dat een passend moment.

Wil jij mee op zoek naar Judas? Houd dan de website van de Lichtkring in de gaten. Binnenkort kun je je aanmelden.

Groeten namens de PR commissie,
Marjan Kukler & Diana Boerefijn


Comments