Zondag 13 september

Geplaatst 10 sep. 2020 05:45 door Redactie Lichtkring
Dit weekend is het startweekend! We beginnen zaterdagavond met zingen op het kerkplein en zondag kunt u na de dienst aan verschillende activiteiten meedoen. Opgeven en meer informatie kunt u vinden op http://www.pkn-lichtkring.nl/actueel/nieuws-lichtkring/startzondag-3

Maar voor de activiteiten zondag hebben we nog een feestelijke dienst waarin nieuwe pastoraal medewerkers en een kerkrentmeester bevestigd mogen worden. Dominee Anne-Marie van Briemen en pastor Wilna Wierenga gaan samen voor en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door Saskia van Doorn en de jeugdband! De dienst begint om half 10. Deze week is wijk A welkom in de dienst, maar iedereen mag zich vanaf donderdagavond aanmelden!
Volgende week is dat wijk B, dan hopen we het Heilig Avondmaal met elkaar te vieren.

Helaas is vorige week op een heel vervelend moment de uitzending via Facebook gestopt. Dit kwam door auteursrechten op de muziek vooraf en op de filmpjes tijdens de dienst. We proberen dit goed te regelen, maar het kan zijn dat we besluiten dat we voor de dienst geen muziek meer laten horen via Facebook (wel gewoon via de Kerkomroep). Schrik dus niet als u geen geluid hoort, wanneer u voor half 10 inschakelt. Gelukkig was alles wel via de kerkomroep te volgen en kwam Facebook ook weer snel in de lucht, dus hopelijk heeft u niet te veel gemist. De uitzending via de kerkomroep kunt u hier vinden: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11121.

Voorbeden
Heeft u voorbeden voor aanstaande zondag dan kunt u die doorgeven aan de tweede scriba op tweedescriba@pkn-lichtkring.nl. Deze zullen dan worden meegenomen tijdens de dienst. U kunt ook tijdens de dienst uw voorbeden doorgeven aan Jos Edel via 06-21265315 of Facebook/Messenger.

Collecten
Maak voor uw collecte bijdragen gebruik van de SKG-app. Meer informatie over de app vindt u hier. Overigens zal de SKG-app in de loop van dit jaar overgaan in de Appostel-app, die kunt u vanaf nu al gebruiken. Uw tegoed gaat natuurlijk automatisch mee. Wanneer u zoekt in de App-store of Google Play op “appostel SKG” kunt u deze app vinden. We zullen binnenkort weer een filmpje maken waarin Barbara deze nieuwe app uitlegt.

U kunt voor uw bijdrage ook gebruik maken van onderstaande QR-code.