Zondag 18 oktober

Geplaatst 15 okt. 2020 00:10 door Redactie Lichtkring
Aanstaande zondag gaat dominee Kees van Stralen voor en wordt de muzikale begeleiding verzorgd door Chris van der Ouw. Helaas is het aantal bezoekers voorlopig beperkt tot 30. Daarnaast adviseren wij u dringend mondkapjes te dragen tijdens het lopen door de kerk. Wanneer u op uw plaats bent, kan het mondkapje weer af.

Volgende week kan wijk B zich inschrijven voor de dienst. U wordt dan op zaterdag 24 oktober geïnformeerd of u ook daadwerkelijk aanwezig kunt zijn. Let op: alleen wijk B (Ecolonia, Dreven en Gaarden, Afrikaanse landen, Aziatische landen, Europese Hoofdsteden) kan zich inschrijven.

Voorbeden
Heeft u voorbeden voor aanstaande zondag kunt u die doorgeven aan de tweede scriba op tweedescriba@pkn-lichtkring.nl
U kunt ook tijdens de dienst voorbeden doorgeven aan Maarten van de Nagel via 06-57421724 of Facebook/Messenger.

Virtuele bijdrage aan de dienst
Wilt u ook een keer een virtuele bijdrage leveren aan de dienst? Misschien een keer een lezing, met het hele gezin een lied inzingen of een gebed? Er is van alles mogelijk! Meer informatie of opgeven kan bij Jos Edel, j.a@worldonline.nl.

Collecten
Maak voor uw collecte bijdragen gebruik van de SKG-app of de Appostel-app. Meer informatie over de app vindt u op hier. De SKG-app is nog even te gebruiken, maar zal overgaan in de Appostel-app. Uw tegoed gaat natuurlijk mee, maar u moet nog wel de nieuwe app downloaden uit de Google of App store. Als u in de store zoekt op Appostel-app, kunt u deze installeren.