Zondag 21 februari

Geplaatst 18 feb. 2021 06:15 door Redactie Lichtkring
Aanstaande zondag, 21 februari is het de eerste zondag van de 40-dagentijd. Voorganger is dominee Anne-Marie van Briemen en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door Wim Warnaar. De dienst zal weer te volgen zijn via Kerkomroep en Facebook.
Ook op de rest van de zondag valt er nog genoeg te beleven. Na de dienst, om half 12 is er een quiz voor de kinderkerk, je kunt je nog opgeven bij Anneke Edel, anneke.edel@tiscalimail.nl
’s Middags is er een jongerenchallenge met als thema “Samen”. Het wordt een afwisselende viering met verschillende muzikale bijdragen, een “goed nieuws journaal”, interactief gebed en een spel. Pastor Wilna Wierenga verzorgt de overdenking.

Kerkomroep & Facebook
Zoals u ongetwijfeld gemerkt heeft, waren er afgelopen week wat problemen met zowel de kerkomroep als Facebook. We vinden dit heel vervelend en doen er alles aan om dit te voorkomen. Het probleem met de kerkomroep heeft invloed op meerdere kerken en we zijn in nauw contact met de kerkomroep om te horen hoe ver ze zijn met de oplossing. We hopen de problemen met het geluid van Facebook voor aanstaande zondag opgelost te hebben.

Voorbeden
Heeft u voorbeden voor aanstaande zondag, dan kunt u die doorgeven aan de tweede scriba op tweedescriba@pkn-lichtkring.nl
U kunt ook tijdens de dienst voorbeden doorgeven aan Maarten van der Nagel (06-57421724) of via Facebook/Messenger.

Virtuele bijdrage aan de dienst
Wilt u ook een keer een virtuele bijdrage leveren aan de dienst? Misschien een keer een lezing, met het hele gezin een lied inzingen of een gebed? Er is van alles mogelijk! Meer informatie of opgeven kan bij Jos Edel, j.a@worldonline.nl.

Collecten
Maak voor uw collecte bijdragen gebruik van de Appostel-app. Meer informatie over de app kunt u vinden op Appostel App - PKN Lichtkring (pkn-lichtkring.nl). De app zelf kunt u vinden in Google of Apple store. Als u hier zoekt op de appostel-app kunt u hem installeren.