Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Zondag 25 oktober

Geplaatst 22 okt. 2020 10:59 door Redactie Lichtkring   [ 22 okt. 2020 11:04 bijgewerkt ]
Aanstaande zondag gaat dominee Else Klok voor en wordt de muzikale begeleiding verzorgd door Wim Warnaar. Helaas is het aantal bezoekers voorlopig beperkt tot 30. Daarnaast adviseren wij u dringend mondkapjes te dragen tijdens het lopen door de kerk. Wanneer u op uw plaats bent kan het mondkapje weer af.

Volgende week kan wijk C zich inschrijven voor de dienst. U wordt dan op zaterdag 31 oktober geïnformeerd of u ook daadwerkelijk aanwezig kunt zijn. Let op: alleen wijk B (Kerk en Zanen Zuid: Polderbuurt, Sluizenbuurt, Archeonbuurt, Burggooi, Eendenbuurt) kan zich inschrijven.

Voorbeden
Heeft u voorbeden voor aanstaande zondag kunt u die doorgeven aan de tweede scriba op tweedescriba@pkn-lichtkring.nl. U kunt ook tijdens de dienst voorbeden doorgeven aan Jos Edel via 06-212 65 315 of Facebook/Messenger.

Evensongs
Zondagmiddag om 5 uur wordt er voor de eerste keer een Evensong-dienst gehouden. U kunt zich hier nog voor inschrijven op https://www.supersaas.nl/schedule/De_Lichtkring/Evensongs, meer informatie vindt u hier: http://www.pkn-lichtkring.nl/actueel/nieuws-lichtkring/zondag25oktober1700uurevensong.

Virtuele bijdrage aan de dienst
Wilt u ook een keer een virtuele bijdrage leveren aan de dienst? Misschien een keer een lezing, met het hele gezin een lied inzingen of een gebed? Er is van alles mogelijk! Meer informatie of opgeven kan bij Jos Edel, j.a@worldonline.nl.

Collecten
Maak voor uw collecte bijdragen gebruik van de SKG-app of de Appostel-app. Meer informatie over de app vindt u op http://www.pkn-lichtkring.nl/actueel/nieuws-lichtkring/dekerkgeldapp. De SKG-app is nog even te gebruiken, maar zal overgaan in de Appostel-app. Uw tegoed gaat natuurlijk mee, maar u moet nog wel de nieuwe app downloaden uit de Google of App store. Als u in de store zoekt op Appostel-app kunt u deze installeren.
Comments