Beroepingswerk

Omdat onze predikant ds. C.J. van Stralen per 1 september 2018 met emeritaat gaat is de Lichtkring op zoek naar een nieuwe predikant. Om zowel geïnteresseerde kandidaten als de gemeente zo goed mogelijk te informeren over onze gemeente en de voortgang van het beroepingswerk treft u op deze pagina zoveel mogelijk relevante informatie aan.

Beroepingscommissie
De kerkenraad heeft op 17 maart 2018 de volgende gemeenteleden benoemd voor de beroepingscommissie:
- Herman Bril (voorzitter)
- Adriaan Lefeber en Wim van Tongeren namens de kerkenraad
- Frank Ohm namens de jeugd
- Kim de Bruijn namens de leeftijdsgroep 30+ (secretaris)
- Marion de Groot namens de leeftijdsgroep 40/50+
- Henk Gerling namens de leeftijdsgroep 60+
- Gebke Zwaart-de Kruijf namens de leeftijdsgroep 70+
Heeft u een vraag aan de beroepingscommissie stuurt u dan een mail aan beroepingscommissie@pkn-lichtkring.info. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een reactie geven.

Wie zoeken wij?
In een paar woorden samengevat zijn wij opzoek naar een enthousiaste en energieke predikant die oog heeft voor de veelkleurigheid in de PKN.
Voor een inhoudelijke beschrijving hebben wij een profielschets opgesteld en een bijpassende vacaturetekst. Herkent u zich hierin en vindt u dat u het beste bij onze gemeente past, dan nodigen wij u van harte uit te reageren door een motivatiebrief en CV aan de beroepingscommissie te mailen via beroepingscommissie@pkn-lichtkring.info. Uw reactie ontvangen wij graag uiterlijk maandag 28 mei 2018.
Natuurlijk staan wij u ook graag persoonlijk te woord. U kunt 's avonds bellen met de voorzitter van de beroepingscommissie Herman Bril, tel. 0172-493718 of met de secretaris Kim de Bruijn 0172-426669.

Wie wij zijn vindt u onder “Onze wijkgemeente”
Hoe ons beleid er voor de komende jaren uitziet leest u in het Beleidsplan 2025
Met wie u, naast vele andere vrijwilligers, vooral zult samenwerken treft u onder de Kerkenraad aan.

Voortgang beroepingswerk
Regelmatig informeren wij de gemeente via berichten op de website, de nieuwsbrief en het wijkbericht over de voortgang van het beroepingswerk.
Op dit moment is de vacature opengesteld en verzamelt de beroepingscommissie alle reacties.