Over de Lichtkring‎ > ‎Organisatie‎ > ‎

Muziek

Organisten / pianisten
De diensten en vieringen worden muzikaal begeleid door één van de organisten Chris van der Ouw, Jan-Willem Schreuders en Wim Warnaar, de pianisten Jurjen Bade en Saskia van Doorn of de jeugdband. Bij speciale gelegenheden wordt medewerking verleend door een solist (instrumentaal dan wel vocaal), een zang- of muziekgroepje of het Gelegenheidskoor. 

Chris van der Ouw (499479)
Jan-Willem Schreuders (06 - 5022 5394)
Wim Warnaar (478254), 
Jurjen Bade (472115) 
Saskia van Doorn (472851) 
                             
De jeugdband
De jeugdband bestaat uit jongelui van 15 tot 20 jaar, die van tijd tot tijd in de Lichtkring de zang begeleiden. In bijzondere maar ook in gewone diensten, in eigen Passion vieringen, en tijdens de Kerst op het schoolplein en bij de Kerstwandeling. De diensten waarin de band speelt hebben altijd wel een feestelijk tintje door het enthousiasme en het 'losse' karakter: de Lichtkring op zijn best!
De band bestaat uit allerlei instrumenten. Stel je speelt een instrument, je hebt enige ervaring met samenspelen en je vindt het leuk om eens contact te hebben met iemand van de band dan kan dat natuurlijk. Bijvoorbeeld op een zondag in de kerk, of per email.
Contactpersoon: Frank Ohm 

Gelegenheidskoor
Het gelegenheidskoor verleent meerdere keren per jaar medewerking aan de Eredienst. Bekend zijn het gezongen Tafelgebed tijdens Avondmaalsdiensten, het Triduüm en het zingen tijdens de dienst op de laatste zondag van het Kerkelijk jaar. 
Contactpersoon: Saskia van Doorn (472851).

Het volledige contactenoverzicht kunt u vinden op: http://www.pkn-lichtkring.nl/praktisch/contact