Vlogteam "Achterlicht"

Met alle activiteiten van de Lichtkring is het lastig om een overzicht te behouden. Wat doen jongeren eigenlijk in die kelder tijdens de Jeugdkerk? Zo'n Kerstwandeling, hoe ziet dat eruit? En al die gesprekskringen, hoe zat het daar ook alweer mee? Geen zorgen, het Lichtkring-vlogteam "Achterlicht" staat paraat! Enthousiaste jonge vloggers gaan op pad, gewapend met camera en scherpe vragen, om u in korte filmpjes op de hoogte te houden van bijna alles. Op onregelmatige basis verschijnen hier korte filmpjes ('vlogs'), dus blijf deze pagina zeker in de gaten houden. Voor vragen, opmerkingen of ideeën voor nieuwe vlogs kunt u ons bereiken op Lichtkringvlog@gmail.com.

Vlogteam bezoekt het Kerkcafé

Tweede vlog 29 december Top2000
Vrijdag 29 december werd 2017 muzikaal afgesloten met het Top2000-relicafé in de Lichtkring. En als er ergens een feest is, dan zijn onze vloggers er natuurlijk ook weer bij. Dit keer geen interviews, maar uitsluitend een impressie van de muziek en bijdragen van die avond. De hele avond samengevat in 4,5 minuten, zeg maar. Best handig, toch?

Vlog over de Top2000

Eerste vlog 16 december 2017 Kerstwandeling:
Het is een ongelofelijk succesvol evenement, de Alphense Kerstwandeling. Duizenden Alphenaren lopen aan de hand van het Kerstverhaal een route om... eh... ja om wat, eigenlijk? Waar draait Kerst om, volgens de Kerstwandelaars? Is het meer dan gezellig eten met familie? Ons pas net opgerichte eigen Lichtkring Vlogteam ondervraagt nietsvermoedende meelopers. De eerste vlog in een hopelijk mooie reeks. Stay tuned!

vlog kerstwandeling 2017